Ремонт на Повдигателна уредба

Емакар Пловдив – ремонт и продажба на мотокари се обосновава на огромния натрупан опит в годините с ремонт и рециклиране на мотокари, който сега прилага в български мотокари Балканкар Рекорд и всички вносни марки , като :  YALE, NISSAN, TOYOTA, HYSTER, DOOSAN, KOMATSU, STILL, HELI, CLARK, CAT, MITSUBISHI, BAOLI, REDDOT .

Извършваме ремонти на всички видове повдигателни уредби независимо дали е дуплекс, триплекс, дали е с монтаж на български мотокари и вносен мотокар.

Ние сме вносители на огромно разнообразие от резервни части за български мотокари за качествен ремонт на повдигателна уредба, което ни прави креативни и експедитивни в производството или ремонта на повдигателна уредба.  Ние сме изградили организация от приемане на повдигателната уредба до излизане на готов продукт , да бъде извършван под строг контрол и изисквания включени в технологичното изпълнение на продукта. За да бъдете спокойни и да се запознаете с  нашата дейност , можете да се свържете с нас или да ни подсетите на контактите за връзка.