Нови Мотокари

Нови Мотокари

Емакар ООД е вносител на Нови Мотокари, електрокари и електрически платформи. Предлагаме резервни части за български и вносни мотокари, както и ремонт и рециклиране на мотокари и подемна техника. Различни видове Гуми за мотокари – супер еластични и плътни

Резервни части за български мотокари  с марка Балканкар, всичко за двигатели Перкинс(PERKINS), Нови мотокари с японски двигатели и китайски двигатели. Всичко необходимо за ремонт и поддръжка, рециклиране на всички видове мотокари, наличности на склад!

 

ЕМАКАР ООД разполага с налични на склад Нови Мотокари с марка REDDOT с двигатели HINCHAI, MITSUBISHI, NISSAN, Рециклирани български мотокари с двигатели Перкинс (PERKINS) и електрически платформи с функционални технически параметри и най-добра цена на пазара. Наличности на Резервни части за български мотокари с марка Балканкар, всичко необходимо за ремонт на вносни мотокари, най-добрите цени и наличност на склад. Нашите предложения са свързани с цялостното окоплектоване на мотокара по възли – двигател, мост управление, мост двигателен, мост управление, повдигателна уредба, спирачна система, хидродинамичен предавател – ХДП, уредба електрическа, уредна хидравлична, гуми за мотокари, джанти за мотокари и други части и консумативи. За мотокари с марки: YALE, NISSAN, TOYOTA, NYSTER, DOOSAN, KOMATSU, STILL, HELI, CLARK, CAT, MITSUBISHI, BAOLI, TCM, REDDOT предлагаме оферти за резервни части и други консумативи за вносни мотокари. Ние разполагаме с модернизирана производствена база, в която процеса на изработка и конструиране на мотокарите се извършва под строг контрол за качество, за което гарантираме и можем да предложим на клиентите си. Други наши интересни и изгодни предложения са Изкупуване на мотокари, Резервни части втора употреба, търговия с Колани и сапани, Шегели и куки , Транспалетни колички, резервни части за транспалетни колички  и друга складова техника. Ако не откривате необходимия за вас продукт в каталога ни, можете да ни изпратите запитване, а ние в кратък срок да изговим ценово предложение за вас!

    • Project URL: https://balkancar.online/
    • Categories: Custom
    • Tools: СЕО, PHP,
    • Tags: Информационен, Онлайн магазин